
Liigitus
Tšilli-šokolaadivaht
6 portsjonit
Kiire valmistada
Lihtne valmistada
” Kirglikest maitsetest pakatav tšilli-šokolaadivaht sisaldab tumedat šokolaadi, tšillit ja mascarponet. Vaevata valmiv maius sobib erilisel hetkel kallima üllatamiseks. Serveeri ananassi või mõne meelepärase puuviljaga.
Koostisosad
-
50 gtumedat šokolaadi
-
näputäis cayenne'i pipart
-
näputäis jahvatatud kaneeli
-
2 dlvahukoort
-
1 karp(250 g) mascarpone juustu
-
4 sltuhksuhkrut
- Lisaks:
-
1ananassikonserv
-
väike jupp punast tšillit
Valmistamisjuhend
Tükelda šokolaad, lisa sellele cayenne pulber ja kaneel ning sulata šokolaad mikrolaineahjus või veevannis. Vahusta koor. Hõõru teises kausis mascarpone tuhksuhkruga kohevaks. Tõsta kokku mascarpone ja soe šokolaad ning sega ühtlaseks.
Lisa lusikatäis vahukoort ja sega ühtlaseks. Lisa ülejäänud vahukoor ning sega kergelt kokku. Tõsta vaht lusika või koogipritsiga klaasidesse ning peenesta kaunistuseks tšillit. Serveeri ananassitükkide või muu meelepärase puuviljaga.