Meeldib
3
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Koostisosad
-
1sibul
-
40 gporrulauku
-
3küüslauguküünt
-
1 slõli
-
7 dlvett
-
1 purkpurustatud tomateid
-
3 sltomatipastat
-
1 slsuhkrut
-
1 tlbasiilikut
-
0.2 tlsoola
-
musta pipart
-
6 tilkasoovi korral Tabasco kastet
-
170 gpeekonit
Valmistamisjuhend
Koori ja tükelda sibul. Pese ja viiluta porrulauk. Purusta küüslauguküüned. Kuumuta potis õli ning hauta sibul, küüslauk ja porrulauk klaasjaks. Lisa vesi, purustatud tomatid ja tomatipasta. Maitsesta ja keeda 10 minutit. Prae samal ajal peekoniviilud pannil mõõdukal temperatuuril krõbedaks. Lõika krõbedaks praetud peekoniviilud kääridega väikesteks tükkideks. Serveeri supp peekoni ja värske leivaga.