Meeldib
0
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Koostisosad
-
5ploomtomatit
-
1sibul
-
1küüslauguküüs
-
1 sloliiviõli
-
1 tlCajuni maitseainesegu
-
2.5 dlrisotoriisi
-
7 dlkanapuljongit
-
1 dlriivitud parmesani
Valmistamisjuhend
Lõika tomatid pooleks, eemalda varreosa ja tükelda. Haki sibul ja küüslauguküüs. Hauta veidi aega kastrulipõhjas. Lisa maitseaine ja riis ning sega, kuni riis on läbipaistev. Lisa väikeste osadena puljong, oodates vahepeal, kuni puljong riisi imendub. Sega aeg-ajalt. Riis on parajalt pehme, kui see on maitstes veel veidi al dente. Lõpuks lisa tomatid ja pool riivitud parmesanist ning sega. Tõsta risoto taldrikutele ning kaunista ülejäänud riivjuustuga.