Tomati-pestosupp
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Supp, Taimetoit, Juur- ja köögiviljad, Munavaba, Lihtne valmistada, Keskmine valmistusaeg, Sisaldab piima, Sisaldab laktoosi, Itaalia, Pearoog

Tomati-pestosupp

4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada

 

Tomatisupp saab oma maitse pestost ja küüslaugust. Lisa tomati-pestosupile lusikatäis crème fraîche\'i.

Lisa

Koostisosad

  • 1
    sibul
  • 1 sl
    oliiviõli
  • 2
    küüslauguküünt
  • 4 sl
    punast pestokastet
  • 2 purki
    (à 400/260 g) kirsstomati konservi
  • 2 dl
    vett
  • 1
    aedviljapuljongikuubik
  • 1 purk
    (150 g) crème fraîche'i
  • 2 sl
    fariinsuhkrut
  • soola
  • purustatud musta pipart
 

Valmistamisjuhend

Koori ja peenesta sibul. Kuumuta sibulaid kastruli põhjas õli sees. Lisa kooritud ja purustatud küüslauguküüned, pestokaste ja konservtomatid. Loputa purgid veega ja vala loputusvedelik kastrulisse. Murenda hulka ka puljongikuubik. Lase 10–15 minutit keeda.

Lisa lusikatäis crème fraîche´i ja maitseained. Püreesta supp saumikseriga. Kuumuta ja paku juurde ülejäänud crème fraîche.