Tomati-halloumi ahjuvorst
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Munavaba, Lihtne valmistada, Keskmine valmistusaeg, Sisaldab piima, Sisaldab laktoosi, Sisaldab sealiha, Sisaldab liha, Sealiha, Pearoog

Tomati-halloumi ahjuvorst

6 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada

Lisa

Koostisosad

  • 500 g
    sardelle
  • 1.5
    tomatit
  • 100 g
    halloumi juustu
  • Basiilikuõli:
  • 1
    pott basiilikut
  • 3 sl
    oliiviõli
  • soola
 

Valmistamisjuhend

Eemalda sardellidelt kest. Tee sardelli sisse umbes sentimeetriste vahedega sisselõiked. Pane sardellid ahjuvormi.

Poolita tomatid, eemalda südamikud ja lõika õhukesteks poolkuu kujulisteks viiludeks. Viiluta halloumi. Vajuta sardelli sisselõigetesse vaheldumisi tomatit ja halloumi't. Küpseta sardelli 225-kraadises ahjus umbes 20 minutit.

Valmista basiilikuõli. Surista basiilikulehed, õli ja pisut soola kannmikseris ühtlaseks kastmeks. Kalla basiilikuõli küpsetatud sardellidele.