
Meeldib
2
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Koostisosad
-
9lasanjeplaati
- Hakklihakaste:
-
400 ghakkliha
-
1 slõli
-
1sibul
-
2küüslauguküünt
-
3 sltakomaitseainet
-
1 purk(500 g) purustatud tomateid
-
1 dlvett
-
1 dlsalsakastet
-
1 tloreganot
- Juustukaste:
-
4 dlpiima
-
1 purk(200 g) crème fraîche´i
-
1 pakk(150 g) riivjuustu
Valmistamisjuhend
Pruunista hakkliha pannil õlis. Lisa kooritud ja peenestatud sibul ja küüslauguküüned. Sega hulka maitsesegu ja purustatud tomatid, vesi, salsakaste ja oregano. Küpseta umbes 10 minutit. Lase teflonkastrulis kuumaks piim, crème fraîche ja 2/3 riivjuustust.
Tõsta määritud ahjuvormi põhja esmalt hakklihakastet, seejärel juustukastet ja pane peale kolm lasanjeplaati. Tee samamoodi veel kaks kihti. Kõige peale tõsta lusikaga hakkliha- ja juustukastet. Raputa peale ülejäänud riivjuust. Küpseta 200-kraadise ahju keskmises osas umbes 40 minutit.