Teriyaki-lõhe
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Pearoog, Kala, Kiire valmistada, Lihtne valmistada, Munavaba, Ei sisald. piimatooteid, Laktoosivaba, Sisaldab kala

Teriyaki-lõhe

4 portsjonit
Kiire valmistada
Lihtne valmistada

 

Maitsesta lõhefilee jaapanipäraselt. Teriyaki-kaste sisaldab muu hulgas sojakastet, värsket küüslauku ja ingverit ning fariinsuhkrut ja seesamiseemneid. Paku teriyaki-lõhet keedetud riisi ja ribadeks lõigatud aedviljadega.

Lisa

Koostisosad

  • 500 g
    lõhefileed
  • Kaste:
  • 3 sl
    sojakastet
  • 1 sl
    äädikat
  • 1 sl
    vett
  • 1 sl
    fariinsuhkrut
  • 1
    küüslauguküüs
  • 1 tl
    riivitud ingverit
  • purustatud musta pipart
  • 1 sl
    seesamiseemneid
 

Valmistamisjuhend

Roogi lõhest välja luud, kui neid on. Lõika filee 3 cm paksusteks viiludeks. Raputa viiludele seesamiseemneid.

Lase kastrulis keema sojakaste, äädikas, vesi, fariinsuhkur, ingver ja purustatud küüslauguküüs. Küpseta lõheviilusid kuumal praepannil mõlemalt poolt umbes minut aega. Seejärel vala pannile kaste, lase kiiresti kuumaks ja vala kaste lõheviiludele. Raputa peale pisut pipart. Paku keedetud riisi ja ribadeks lõigatud aedviljadega.