Meeldib
0
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Koostisosad
-
4 dlnisujahu
-
250 gmargariini
-
1 tlküpsetuspulbrit
-
1 purk(250 g) kohupiima
- Täidis:
-
0.8 dlpikateralist riisi
-
250 gveisehakkliha
-
0.8 tlsoola
-
2 sltakomaitseainet
-
1 tltšillipastat
-
0.5punast paprikat
-
100 gmaitsestatud toorjuustu
- Määrimiseks:
-
1kanamuna
Valmistamisjuhend
Sega rasvaine, jahu ja küpsetuspulber sõrmedega purutaina taoliseks massiks. Lisa kohupiim ja sega ühtlaseks tainaks. Mähi tainas toidukilesse ja tõsta külmkappi.
Keeda riis pakendi õpetuse järgi. Pruunista ja maitsesta hakkliha. Tõsta pann pliidilt. Haki paprika, lisa koos toorjuustuga hakklihale ning sega. Lase jahtuda.
Rulli tainas jahusel laual õhukeseks plaadiks ja lõika sellest ümmarguse vormiga (läbimõõt u 10 cm) kettad. Tõsta igale kettale lusikatäis täidist. Venita tainas kolmest servast täidise kohale ja pigista servad kokku. Määri munaga. Küpseta 225-kraadises ahjus 10-12 minutit.