Täidetud pikkpoiss
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Suhkruvaba, Lihtne valmistada, Keskmine valmistusaeg, Sisaldab piima, Sisaldab teravilja, Sisaldab laktoosi, Sisaldab muna, Sisaldab veiseliha, Sisaldab liha, Veiseliha, Pearoog

Täidetud pikkpoiss

8 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada

Lisa

Koostisosad

  • 1 dl
    riivsaia
  • 2 dl
    koort, piima või vett
  • 2
    kanamuna
  • 1 tl
    rosmariini
  • 1 tl
    soola
  • 1 pakk
    (700 g) veisehakkliha
  • 8
    kuivatatud aprikoosi
  • Täidis:
  • 75 g
    kitsejuustu
 

Valmistamisjuhend

Sega kokku riivsai, vedelik, munad ja maitseained. Lase 5 minutit paisuda. Lisa hakkliha ja tükeldatud aprikoosid. Sõtku ühtlaseks massiks. Tee käed niiskeks ja vormi massist pikkpoiss. Tõsta pikkpoiss küpsetuspaberiga vooderdatud ahjuvormi. Tee keskele pikisuunaline süvend. Tükelda kitsejuust ja vajuta süvendisse. Vormi pikkpoissi uuesti, nii et süvend ja kitsejuust on peidus. Keera pikkpoiss kummuli. Küpseta 200-kraadise ahju keskmises osas umbes 40 minutit.