Meeldib
2
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Koostisosad
-
1 dlriivsaia
-
2 dlkoort, piima või vett
-
2kanamuna
-
1 tlrosmariini
-
1 tlsoola
-
1 pakk(700 g) veisehakkliha
-
8kuivatatud aprikoosi
- Täidis:
-
75 gkitsejuustu
Valmistamisjuhend
Sega kokku riivsai, vedelik, munad ja maitseained. Lase 5 minutit paisuda. Lisa hakkliha ja tükeldatud aprikoosid. Sõtku ühtlaseks massiks. Tee käed niiskeks ja vormi massist pikkpoiss. Tõsta pikkpoiss küpsetuspaberiga vooderdatud ahjuvormi. Tee keskele pikisuunaline süvend. Tükelda kitsejuust ja vajuta süvendisse. Vormi pikkpoissi uuesti, nii et süvend ja kitsejuust on peidus. Keera pikkpoiss kummuli. Küpseta 200-kraadise ahju keskmises osas umbes 40 minutit.