Täidetud kanafileed
Meeldib
2 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Laktoosivaba, Gluteenivaba, Munavaba, Keskmine raskusaste, Keskmine valmistusaeg, Sisaldab sealiha, Sisaldab linnuliha, Sisaldab liha, Linnuliha, Pearoog

Täidetud kanafileed

4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Keskmine raskusaste

Lisa

Koostisosad

  • 450 g
    õhukesi kanafileelõike (maitsestamata)
  • veidi soola
  • veidi purustatud musta pipart
  • 8
    päikesekuivatatud tomatit
  • 0.5
    potti värsket basiilikut
  • 1 pakk
    (80 g) õhu käes kuivatatud sinki
  • Kinnitamiseks ja praadimiseks:
  • puust kokteilitikke
  • 1 sl
    õli
  • 1 sl
    margariini
 

Valmistamisjuhend

Maitsesta kanafileed soola ja pipraga. Aseta igale lõigule paar päikesekuivatatud tomatit ja basiilikulehte. Voldi filee kokku ning keera selle ümber singiviil. Kinnita puust kokteilitikkudega, et fileed küpsetamise ajal ei avaneks. Kuumuta pannil rasv. Prae kuumal pannil mõlemalt poolt umbes 2–3 minutit. Tõsta rullid ahjuvormi ning küpseta 175-kraadises ahjus 20 minutit. Mähi rullid fooliumisse ning lase neil 5–10 minutit seista. Serveeri rohelise salati ning pasta või riisiga.