Meeldib
1
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Koostisosad
-
1.5 kgsuvikõrvitsat
-
2küüslauguküünt
-
1sidruni koor
-
2.5 dlkolme juustu köögikoort
-
2 dlriivitud parmesani
-
2 slpestokastet
Valmistamisjuhend
Riivi küüslauk ja pestud sidruni koor. Sega kausis köögikoor, riivitud parmesan ja pestokaste.
Loputa suvikõrvits. Tõmba suvikõrvitsa küljest juustunoaga võimalikult paksud ja pikad viilud. Lõika viilud üksteise peal õhukesteks ja pikkadeks ribadeks.
Rösti suvikõrvitsaviile kuival pannil, kuni neist läheb vedelik välja ja need muutuvad veidi pehmemaks. Lisa riivitud küüslauk ja sidrunikoor ning juustukaste. Sega koostisosad ja lase küpseda.