Šokolaadi-juustukook
Meeldib
4 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Magustoit, Taimetoit, Jõulud, Munavaba, Sünnipäev, Keskmine raskusaste, Varu aega, Sõbrapäev, Lastepidu, Isadepäev, Emadepäev, Sisaldab piima, Sisaldab teravilja, Sisaldab laktoosi

Šokolaadi-juustukook

18 portsjonit
Varu aega
Keskmine raskusaste

 

Mõnusas juustukoogis on peidus tume šokolaad, kohv ja toorjuust. Lase öö läbi hanguda ja söö kohvi kõrvale.

Lisa

Koostisosad

  • Põhi:
  • 180 g
    küpsiseid
  • 75 g
    margariini
  • Täidis:
  • 4
    želatiinilehte
  • 400 g
    maitsestamata toorjuustu
  • 1 purk
    (150 g) crème fraîche'i
  • 2 dl
    suhkrut
  • 200 g
    tumedat šokolaadi
  • 2 dl
    vahukoort
  • 3 sl
    kohvi
  • Kaunistuseks:
  • kakaopulbrit
 

Valmistamisjuhend

Pane küpsised külmutuskotti ja purusta tainarulliga. Sulata margariin ja sega küpsisepuru hulka. Vajuta segu küpsetuspaberiga vooderdatud lahtikäiva põhjaga koogivormi (läbimõõt 24 cm). Leota želatiinilehti 5 minutit külmas vees.

Sega kausis kokku toorjuust, crème fraîche ja suhkur. Tükelda šokolaad ja sulata mikrolaineahjus või vesivannil. Sega soe šokolaad toorjuustusegu hulka. Vahusta koor. Kuumuta kohv väikeses kastrulis. Pigista vesi želatiinilehtedest välja ja lahusta lehed kuumas kohvis. Vala kohvisegu kogu aeg segades šokolaadi-toorjuustusegu hulka. Sega ettevaatlikult hulka vahustatud koor. Kalla täidis põhjale. Lase öö läbi hanguda. Kaunista koogi pind kakaopulbriga.