Soja-graavilõhe ja wasabi majonees
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Eelroog, Kala, Sisaldab sojat, Varu aega, Lihtne valmistada, Munavaba, Ei sisald. piimatooteid, Gluteenivaba, Laktoosivaba, Sisaldab kala, Piknik

Soja-graavilõhe ja wasabi majonees

4 portsjonit
Varu aega
Lihtne valmistada

 

Sojakaste ja wasabi-majonees annavad graavilõhele aromaatsust.

Lisa

Koostisosad

  • 500 g
    lõhefilee keskmist tükki
  • 1.5 tl
    soola
  • 1.5 tl
    suhkrut
  • 0.5 dl
    Jaapani sojakastet
  • Lisaks:
  • 2 sl
    seesamiseemneid
  • Wasabi-majonees:
  • 1 dl
    majoneesi
  • 1 sl
    wasabi-pastat
 

Valmistamisjuhend

Eemalda lõhefileest luud. Puista filee peale sool ja suhkur. Pane filee tugevasse külmutuskotti ja vala kotti ka sojakaste. Sulge külmutuskott hoolikalt. Lase fileel raskuse all vähemalt 6 tundi või hommikuni maitsestuda.

Pühi filee pind kuivaks ja eemalda nahk. Lõika filee pikkupidi kaheks. Vajuta fileetükid üht serva pidi seesamiseemnetesse. Lõika lõhetükid umbes 1,5 cm paksusteks viiludeks. Sega kokku wasabi-majoneesi koostisained ja paku majoneesi lõhetükkide juurde