Meeldib
0
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Koostisosad
-
1 lõuna täismahla
-
0.5sidruni riivitud koor ja mahl
-
1kaneelikang
-
0.8 dlsuhkrut
-
3hapukat õuna
- Paksendamiseks:
-
2 slkartulitärklist
-
0.8 dlvett
Valmistamisjuhend
Pese sidrun hoolikalt puhtaks. Vala potti õunamahl, kaneelikang, suhkur, riivitud sidrunikoor ja sidrunimahl ning kuumuta keemiseni. Lisa kooritud ja väikesteks kuubikuteks lõigatud õunad ning keeda need peaaegu pehmeks. Sega kartulitärklis veega ning vala pidevalt segades peenikese joana kuuma vedelikku. Kuumuta keemiseni ning tõsta pott tulelt jahtuma. Puista üle suhkruga, et kisselli pinnale ei tekiks nahka. Serveeri külmalt piimaga.