Soe õunakissell
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Magustoit, Taimetoit, Vegan, Jõulud, Laktoosivaba, Gluteenivaba, Ei sisald. piimatooteid, Munavaba, Lihtne valmistada, Keskmine valmistusaeg, Sisaldab tsitruseid

Soe õunakissell

7 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada

Lisa

Koostisosad

  • 1 l
    õuna täismahla
  • 0.5
    sidruni riivitud koor ja mahl
  • 1
    kaneelikang
  • 0.8 dl
    suhkrut
  • 3
    hapukat õuna
  • Paksendamiseks:
  • 2 sl
    kartulitärklist
  • 0.8 dl
    vett
 

Valmistamisjuhend

Pese sidrun hoolikalt puhtaks. Vala potti õunamahl, kaneelikang, suhkur, riivitud sidrunikoor ja sidrunimahl ning kuumuta keemiseni. Lisa kooritud ja väikesteks kuubikuteks lõigatud õunad ning keeda need peaaegu pehmeks. Sega kartulitärklis veega ning vala pidevalt segades peenikese joana kuuma vedelikku. Kuumuta keemiseni ning tõsta pott tulelt jahtuma. Puista üle suhkruga, et kisselli pinnale ei tekiks nahka. Serveeri külmalt piimaga.