
Liigitus
Koostisosad
-
3 dlnisujahu
-
100 gmargariini
-
1 dlriivitud parmesani
-
2.5 slvett
- Täidis:
-
300 gbroileriribasid
-
1 slõli
-
tükk porrulauku
-
1 sltakomaitsesegu
-
soola
-
purustatud musta pipart
-
4 slpäikesekuivatatud tomatitükke
-
4 sljalapeno viile
-
200 gvedelat hapukoort
-
2kanamuna
-
1 dlriivitud parmesani
-
1 dlmurendatud sinihallitusjuustu
Valmistamisjuhend
Sega jahu, rasvaine, riivitud parmesan ja vesi ühtlaseks tainaks. Mähi tainas toidukilesse ja tõsta külmkappi.
Valmista täidis. Pruunista broileriribad pannil õlis. Lõpupoole lisa hakitud porrulauk ja maitseained. Tõsta segu pliidilt, lisa tomatitükid ja jalapenoviilud. Sega kokku hapukoor, munad ja riivitud parmesan.
Rulli tainas leheks ja suru pirukavormi (läbimõõt u 22 cm) põhjale ja äärtesse. Ühe suure pirukavormi asemel võid kasutada ka väiksemaid portsjonivorme. Tee kahvliga tainapõhja sisse augud. Tõsta tainapõhjale broilerisegu ja murendatud sinihallitusjuust. Kalla täidise peale hapukooresegu. Küpseta pirukat 200-kraadises ahjus 25–35 minutit (olenevalt piruka suurusest).