Sinepiheeringas
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Eelroog, Kala, Sisaldab laktoosi, Sisaldab piima, Varu aega, Lihtne valmistada, Munavaba, Ei sisald. piimatooteid, Laktoosivaba, Sisaldab kala, Salat

Sinepiheeringas

8 portsjonit
Varu aega
Lihtne valmistada

 

Sinepiheeringat on lihtne ka ise teha. Enne serveerimist lase heeringal vähemalt ööpäeva jagu külmas maitsestuda. Kaunisse purki pakitult sobib see heeringas ka kingituseks.

Lisa

Koostisosad

  • 150 g
    marineeritud heeringafileed
  • 0.8 dl
    magusat sinepit
  • 1 sl
    Dijoni sinepit
  • 2 sl
    5% lauaäädikat
  • 1 sl
    suhkrut
  • 1 dl
    crème fraîche´i
  • 1 dl
    õli
  • 0.5 tl
    purustatud valget või musta pipart
  • 0.5 tl
    soola
  • 0.5 dl
    hakitud tilli
  • (1 väike punane sibul)
 

Valmistamisjuhend

Loputa heeringafileed kergelt üle, kuivata ja tükelda. Sega kokku sinepid, äädikas, suhkur ja crème fraîche. Sega ja lisa peenikese joana õli. Maitsesta soola, pipra ja tilliga ning soovi korral ka sibulaviiludega. Lao heeringatükid koos kastmega kihiti purki. Jäta vähemalt 24 tunniks külma maitsestuma.