
Meeldib
0
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Sidrunivaht granaatõunaga
4 portsjonit
Kiire valmistada
Lihtne valmistada
” Mascarpone ja crème fraîche annavad kokku suus sulava sidrunise vahu. Maitsesta ja kaunista sidrunivaht granaatõunaga.
Koostisosad
-
1 purk(250 g) mascarpone't
-
150 gcrème fraîche'i
-
0.5 dlsuhkrut
-
2sidruni riivitud koor
-
3 splsidrunimahla
- Lisaks:
-
1värske granaatõun
Valmistamisjuhend
Vahusta kausis mascarpone, crème fraîche, suhkur ning sidruni koor ja mahl. Tõsta segu lusikaga või pigista tordipritsiga pokaalidesse. Poolita granaatõun ja lõika kelmeid mööda sektoriteks. Eemalda suure kausi kohal sektoritest seemned, nii et mahl ja seemned jõuavad kaussi. Kaunista portsjonid granaatõunaseemnete ja -mahlaga.