Sidrunivaht granaatõunaga
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Magustoit, Jõulud, Puuviljad, Gluteenivaba, Munavaba, Lihtne valmistada, Kiire valmistada, Lastepidu, Isadepäev, Emadepäev, Sisaldab piima, Sisaldab laktoosi, Sisaldab tsitruseid

Sidrunivaht granaatõunaga

4 portsjonit
Kiire valmistada
Lihtne valmistada

 

Mascarpone ja crème fraîche annavad kokku suus sulava sidrunise vahu. Maitsesta ja kaunista sidrunivaht granaatõunaga.

Lisa

Koostisosad

  • 1 purk
    (250 g) mascarpone't
  • 150 g
    crème fraîche'i
  • 0.5 dl
    suhkrut
  • 2
    sidruni riivitud koor
  • 3 spl
    sidrunimahla
  • Lisaks:
  • 1
    värske granaatõun
 

Valmistamisjuhend

Vahusta kausis mascarpone, crème fraîche, suhkur ning sidruni koor ja mahl. Tõsta segu lusikaga või pigista tordipritsiga pokaalidesse. Poolita granaatõun ja lõika kelmeid mööda sektoriteks. Eemalda suure kausi kohal sektoritest seemned, nii et mahl ja seemned jõuavad kaussi. Kaunista portsjonid granaatõunaseemnete ja -mahlaga.