Sidruni-küüslauguräimed
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Pearoog, Eelroog, Kala, Sisaldab tsitruseid, Keskmine valmistusaeg, Lihtne valmistada, Munavaba, Ei sisald. piimatooteid, Gluteenivaba, Laktoosivaba, Sisaldab kala

Sidruni-küüslauguräimed

4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada

Lisa

Koostisosad

  • 300 g
    külmutatud räimefileed
  • 0.8 tl
    soola
  • 0.5 dl
    hakitud tilli ja/või peterselli
  • 3
    viilutatud küüslauguküünt
  • Marinaad:
  • 3 sl
    oliiviõli
  • 0.5
    sidruni mahl
  • 0.5 tl
    soola
  • 1 tl
    mett
  • 0.5 tl
    purustatud musta pipart
 

Valmistamisjuhend

Tõsta räimed lõikelauale sulama, nahk allapoole. Maitsesta soolaga ning lisa hakitud ürdid. Voldi fileed pikkupidi kokku (nagu terved kalad) ja lao kõrvuti ahjuvormi.

Raputa peale küüslauguviilud. Sega kokku marinaadi koostisained ja kalla marinaad räimedele. Kata vorm kahekordse küpsetuspaberiga ja küpseta 200-kraadises ahjus umbes 20 minutit. Lase jahtuda ning paku koos leivaga eelroaks.