Seenepasta
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Juur- ja köögiviljad, Lihtne valmistada, Kiire valmistada, Pastatoidud, Sisaldab piima, Sisaldab laktoosi, Sisaldab seeni, Itaalia, Pearoog

Seenepasta

4 portsjonit
Kiire valmistada
Lihtne valmistada

Lisa

Koostisosad

  • 2 sl
    õli
  • 2 karpi
    (u 350 g) värskeid šampinjone või shiitake-seeni
  • 6
    küüslauguküünt
  • 1 dl
    riivitud parmesani
  • pasta keeduvett
  • 0.5 tl
    soola
  • Lisaks:
  • 400 g
    pastat, näiteks tortelliine lihaga
  • Serveerimiseks:
  • 1 dl
    riivitud parmesani
  • (värsket peterselli või basiilikut)
 

Valmistamisjuhend

Haki sibul, küüslauk ja seened. Kuumuta pannil õli ning lisa sibul, küüslauk ja seened. Prae pidevalt segades, kuni vedelik on aurustunud ja seened kergelt pruunistunud. Keeda pasta al dente ja jäta 2 dl keeduveest kastme jaoks alles. Kurna ülejäänud vesi, lisa pastale seenesegu ja parmesan ning sega läbi. Lisa 1–2 dl pasta keeduvett ning sega ettevaatlikult kokku. Serveeri seenepastat värske peterselli või basiiliku, parmesani ja salatiga.