Seene-ürditäidisega veise sisefilee
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Pearoog, Veiseliha, Sisaldab seeni, Sisaldab sojat, Sisaldab liha, Sisaldab veiseliha, Sisaldab laktoosi, Sisaldab piima, Varu aega, Keskmine raskusaste, Munavaba, Gluteenivaba

Seene-ürditäidisega veise sisefilee

7 portsjonit
Varu aega
Keskmine raskusaste

Lisa

Koostisosad

  • 1.5 kg
    veise sisefileed
  • 2 sl
    võid
  • 1 tl
    soola
  • purustatud musta pipart
  • Täidis:
  • 400 g
    šampinjone või 1 l metsaseeni
  • 1 sl
    õli
  • 2 sl
    sojakastet
  • 1 sl
    sinepit
  • 2 sl
    crème fraîche´i
  • 1 dl
    hakitud ürte (näiteks peterselli, basiilikut)
  • purustatud musta pipart
  • Lisaks:
  • sidumiseks küpsetusnööri
 

Valmistamisjuhend

Tükelda seened ja prae neid kuival pannil, kuni vedelik on aurustunud. Prae seeni õlis ning lisa sojakaste, sinep ja crème fraîche. Hauta veidi ning lisa ürdid ja pipar. Eemalda filee kitsad otsad ja lõika filee leheks. Maitsesta soola ja pipraga,

määri peale täidis. Seo liha rulli ja maitsesta ka väljastpoolt. Sulata pannil või ja pruunista selles filee. Lükka lihatermomeeter liharulli sisse ja küpseta 125-kraadises ahjus umbes 25–30 minutit, kuni sisetemperatuur on 60 kraadi. Kui soovid, et filee oleks läbi küpsenud, lase sisetemperatuuril tõusta 65–70 kraadini. Lase 15 minutit fooliumi all tõmmata.