Sea-peedistrooganov
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Munavaba, Lihtne valmistada, Kiire valmistada, Sisaldab piima, Sisaldab laktoosi, Sisaldab sealiha, Sisaldab liha, Sealiha, Pearoog

Sea-peedistrooganov

4 portsjonit
Kiire valmistada
Lihtne valmistada

 

Peet annab seastrooganovile maitset juurde. Lase strooganovil haududa, kuni liha on täiesti mure. Lõpuks lisa toidule soolakurgi tükke ja hakitud peterselli.

Lisa

Koostisosad

  • 400 g
    põrsaliha viilutatult
  • 1 sl
    võid
  • 1 sl
    õli
  • 0.5 tl
    musta pipart
  • 2
    peenestatud küüslauguküünt
  • 1
    hakitud sibul
  • 1 sl
    tomatipastat
  • 1 sl
    sinepit
  • 4 dl
    vett
  • 1
    lihapuljongikuubik
  • 3
    keedetud peeti
  • 125 g
    hapukoort
  • 1
    kuubikuteks lõigatud soolakurk
  • hakitud peterselli
 

Valmistamisjuhend

Pruunista liharibad või-õlisegus kahe pannitäiena. Maitsesta pipraga ja tõsta potti. Loputa pann veega üle ja vala loputusvesi liha peale. Kuumuta pannil sibul, lisa tomatipasta ja sinep. Lisa ülejäänud vesi ja puljongikuubik, lase keema tõusta ja vala liha peale. Lase haududa, kuni liha on täiesti mure. Riivi peedid ja lisa koos hapukoorega haudumise lõpupoole. Maitse. Viimaks lisa soolakurgitükid. Haki peale peterselli.