Sardelli-pastakaste
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Lihtne valmistada, Kiire valmistada, Pastatoidud, Sisaldab liha, Sisaldab seeni, Itaalia, Pearoog

Sardelli-pastakaste

4 portsjonit
Kiire valmistada
Lihtne valmistada

 

Sardellid sobivad hästi kokku ka pastaga. Soovi korral kaunista hakitud basiilikuga ja serveeri riivjuustuga.

Lisa

Koostisosad

  • 300 g
    sardelle
  • 3 viilu
    peekonit
  • 0.5 karpi
    värskeid šampinjone
  • 1
    sibul
  • 2
    küüslauguküünt
  • õli
  • 1 purk
    (370 g) purustatud tomateid
  • veidi musta pipart
  • 1 dl
    köögikoort
  • tilk lihapuljongit
  • hakitud basiilikut
 

Valmistamisjuhend

Lõika sardellid kuubikuteks ja peekon ribadeks. Puhasta ja viiluta seened. Koori ja haki sibul ja küüslauk. Pruunista kiiresti pannil või kastrulis peekon. Lisa sardellikuubikud ja prae kuldpruuniks. Lisa sibul ja seened ning hauta veidi aega. Kui peekonirasvast praadimiseks ei piisa, siis lisa tilk õli. Lisa purustatud tomatid, koor, vajadusel tilk lihapuljongit ja must pipar. Keeda mõni minut. Maitse, soovi korral lisa hakitud basiilikut. Serveeri pasta ja riivjuustuga.