Šampinjoni-sidrunipasta
Meeldib
1 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Lihtne valmistada, Keskmine valmistusaeg, Pastatoidud, Sisaldab piima, Sisaldab teravilja, Sisaldab laktoosi, Sisaldab tsitruseid, Sisaldab seeni, Itaalia, Pearoog

Šampinjoni-sidrunipasta

2 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada

 

Lihtne ja maitsev šampinjoni-sidrunipasta sobib ka taimetoitlasele! Sidrun ja värske petersell teevad pasta värskemaks. Serveeri kohe, paku juurde rohelist salatit.

Lisa

Koostisosad

  • 200 g
    lintnuudleid
  • 200 g
    värskeid šampinjone
  • 1
    küüslauguküüs
  • 20 g
    võid
  • 1 sl
    oliiviõli
  • poole sidruni mahl
  • 0.5 dl
    hakitud peterselli
  • 0.5 tl
    soola
  • purustatud musta pipart
  • 0.5 dl
    nuudlite keeduvett
 

Valmistamisjuhend

Puhasta ja viiluta seened. Peenesta küüslauguküüs. Kuumuta praepannil õli. Prae seened pruuniks. Lisa või, sidrunimahl ja hakitud petersell. Maitsesta soola ja pipraga.

Keeda pasta soolaga maitsestatud vees valmis. Järgi pakendil olevat õpetust. Nõruta pasta, jäta pisut keeduvett alles. Kalla pasta pannile, lisa keeduvett ja sega. Serveeri kohe, paku juurde rohelist salatit.