
Meeldib
1
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Šampinjoni-sidrunipasta
2 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada
” Lihtne ja maitsev šampinjoni-sidrunipasta sobib ka taimetoitlasele! Sidrun ja värske petersell teevad pasta värskemaks. Serveeri kohe, paku juurde rohelist salatit.
Koostisosad
-
200 glintnuudleid
-
200 gvärskeid šampinjone
-
1küüslauguküüs
-
20 gvõid
-
1 sloliiviõli
-
poole sidruni mahl
-
0.5 dlhakitud peterselli
-
0.5 tlsoola
-
purustatud musta pipart
-
0.5 dlnuudlite keeduvett
Valmistamisjuhend
Puhasta ja viiluta seened. Peenesta küüslauguküüs. Kuumuta praepannil õli. Prae seened pruuniks. Lisa või, sidrunimahl ja hakitud petersell. Maitsesta soola ja pipraga.
Keeda pasta soolaga maitsestatud vees valmis. Järgi pakendil olevat õpetust. Nõruta pasta, jäta pisut keeduvett alles. Kalla pasta pannile, lisa keeduvett ja sega. Serveeri kohe, paku juurde rohelist salatit.