
Meeldib
5
1
Sobib mulle
50%
Liigitus
Koostisosad
-
100 gsalaamit õhukeste viiludena
-
1sibul
-
400 ghakkliha
-
1 pakk(200 g) külmutatud ube
-
1 tlkuivatatud oreganot
-
purustatud musta pipart
-
200 gcrème fraîche´i
- Lisaks:
-
500 gpastat
Valmistamisjuhend
Tõsta hakkliha umbes pool tundi enne küpsetamist toasooja. Lõika salaami ribadeks. Koori ja haki sibul. Prae salaamiribasid pannil omas rasvas, kuni need hakkavad pisut värvi võtma. Lisa sibul ja kuumuta, kuni sibul on pehmenenud.
Lisa hakkliha ja pruunista see pannil koos salaami ja sibulaga. Lisa külmutatud oad ning maitsesta oregano ja pipraga. Lisa crème fraîche. Hauta umbes viis minutit kaane all, kuni hakkliha on küpsenud ja oad pehmenenud.
Keeda pasta pakendi õpetuse järgi valmis. Nõruta ja sega hakkliha-salaamisegu hulka.