
Liigitus
Koostisosad
-
5kanamuna
-
0.5 dlsuhkrut
-
4 slkartulitärklist
-
4 slnisujahu
-
1 tlküpsetuspulbrit
- Peale raputamiseks:
-
0.5 dlkookoshelbeid
- Täidis:
-
200 gmaitsestamata toorjuustu
-
200 g(3 dl) külmutatud mustikaid
-
1 dlsuhkrut
-
2 dlkookoshelbeid
-
1želatiinileht
-
1 slvett
Valmistamisjuhend
Vahusta munad ja suhkur. Sega omavahel kuivained ja lisa need vahustatud muna hulka. Pane taigen küpsetuspaberiga kaetud plaadile ja küpseta ahju keskmises osas 225 kraadi juures umbes 8 minutit. Keera biskviit küpsetuspaberile tagurpidi ja eemalda põhja peal olev paber. Raputa teisele küpsetuspaberile kookoshelbeid. Keera põhi kookoshelveste peale, küps pool ülespoole. Vajuta kergelt, et helbed jääksid kinni.
Leota želatiinilehte külmas vees 5 minutit. Pane kaussi toorjuust. Sega hulka mustikad, suhkur ja kookoshelbed. Kuumuta vesi keemiseni. Pressi želatiinilehest vesi välja ja lahusta see väheses keevas vees. Sega täidise hulka. Määri täidis rullbiskviidi põhjale. Keera rulli ja lase külmkapis paar tundi seista.