Röstitud veisepraad
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Pearoog, Veiseliha, Sisaldab liha, Sisaldab veiseliha, Varu aega, Keskmine raskusaste, Munavaba, Ei sisald. piimatooteid, Gluteenivaba, Laktoosivaba

Röstitud veisepraad

4 portsjonit
Varu aega
Keskmine raskusaste

Lisa

Koostisosad

  • 800 g
    veise sisetükki
  • 1 sl
    õli
  • 1
    purustatud küüslauguküüs
  • soola
  • purustatud musta pipart
  • Praadimiseks:
  • kuiva röstitud sibulat
  • kappareid
 

Valmistamisjuhend

Sega kokku õli ja maitseained ning hõõru need ühtlaselt liha pinnale. Kuumuta pannil õli ja lisa tüümian. Prae lihatükk kaunilt pruuniks. Tõsta liha ahjuvormi ja lükka lihatermomeeter liha kõige paksemasse kohta. Küpseta 150-kraadises ahjus, kuni lihatermomeeter näitab 60 °C. Keera praetükk 15 minutiks fooliumi sisse. Võid küpsemisleeme kastme jaoks tallele panna. Lõika lihatükk viiludeks ja tõsta viilud vaagnale.

Raputa peale röstitud sibulat ja kappareid.