Röstitud kirsstomatid
Meeldib
1 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Salat, Taimetoit, Vegan, Juur- ja köögiviljad, Laktoosivaba, Gluteenivaba, Ei sisald. piimatooteid, Munavaba, Suvi, Lihtne valmistada, Varu aega, Eelroog

Röstitud kirsstomatid

4 portsjonit
Varu aega
Lihtne valmistada

Lisa

Koostisosad

  • 500 g
    kirsstomateid
  • 2 sl
    esimese külmpressi oliiviõli
  • 0.5 tl
    meresoolahelbeid
  • 1.5 tl
    roo-kristallsuhkrut
  • 0.5
    punast tšillit
  • 0.5 tl
    tüümiani
 

Valmistamisjuhend

Loputa tomatid ja tõsta ahjuvormi. Lisa õli, sool, suhkur, hakitud tšilli ja tüümian. Küpseta tomateid 125-kraadise ahju keskmises osas 1,5–2 tundi, kuni tomatid on pehmed, kuid ei lagune. Lase veidi jahtuda ja tõmmata. Paku kala või liha juurde või lisa mozzarella't ja serveeri salatina.