
Meeldib
0
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Koostisosad
-
6suurt kartulit
-
1 tlsoola
-
0.2 tlmusta pipart
- Kalamarjakreem:
-
200 gkalamarja
-
100 gtoorjuustu (nt musta pipra-tilli)
-
150 gcrème fraîche´i
-
1väike punane sibul
- Kaunistuseks:
-
tilli
Valmistamisjuhend
Koori kartulid. Riivi õhukese riiviga, pane riivitud kartulid sõela sisse ja suru vedelik välja. Maitsesta soola ja pipraga.
Kuumuta pannkoogipanni süvistes õli-võisegu. Lisa korralik supilusikatäis riivitud kartulit ja vajuta ühtlaseks pannkoogiks. Prae keskmisel temperatuuril kuldpruuniks, pööra ümber ja prae, kuni kotlet on valmis.
Kurna sõelas kalamari. Sega omavahel toorjuust ja crème fraîche. Lisa kalamari ja tükeldatud sibul. Lase segul külmkapis maitsestuda ja tahkuda. Serveeri kreemi koos soojade röstitud kartulitega.