Rabarberitšatni
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Taimetoit, Vegan, Puuviljad, Laktoosivaba, Gluteenivaba, Ei sisald. piimatooteid, Munavaba, Suvi, Hoidised, Lihtne valmistada, Keskmine valmistusaeg, Eelroog

Rabarberitšatni

4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada

Lisa

Koostisosad

  • 1 l
    rabarberitükke
  • 1
    suur sibul
  • 1 dl
    suhkrut
  • 0.8 dl
    virsiku-õunaveiniäädikat või muud heledat veiniäädikat
  • 1 tl
    peenestatud tšillit
  • 1
    tähtaniis
  • 0.4 tl
    purustatud musta pipart
  • 1 sl
    värsket peenestatud ingverit
  • 0.5 dl
    vett
  • 3 dl
    moosisuhkrut
 

Valmistamisjuhend

Pane kõik ained peale moosisuhkru potti. Lase umbes viis minutit keskmisel kuumusel keeda, kuni rabarberid on pehmenenud.

Sega vahepeal. Lisa moosisuhkur, kogu aeg segades. Lase veel viis minutit vaikselt keeda. Koori pinnale moodustuv vaht ära. Jahuta umbes pool tundi, vahepeal segades. Pane tšatni kuumutatud purkidesse ja säilita jahedas.