
Meeldib
0
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Koostisosad
-
1 lrabarberitükke
-
1suur sibul
-
1 dlsuhkrut
-
0.8 dlvirsiku-õunaveiniäädikat või muud heledat veiniäädikat
-
1 tlpeenestatud tšillit
-
1tähtaniis
-
0.4 tlpurustatud musta pipart
-
1 slvärsket peenestatud ingverit
-
0.5 dlvett
-
3 dlmoosisuhkrut
Valmistamisjuhend
Pane kõik ained peale moosisuhkru potti. Lase umbes viis minutit keskmisel kuumusel keeda, kuni rabarberid on pehmenenud.
Sega vahepeal. Lisa moosisuhkur, kogu aeg segades. Lase veel viis minutit vaikselt keeda. Koori pinnale moodustuv vaht ära. Jahuta umbes pool tundi, vahepeal segades. Pane tšatni kuumutatud purkidesse ja säilita jahedas.