Meeldib
2
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Koostisosad
-
100 gvõid või margariini
-
4 slsuhkrut
-
2 dlnisujahu
-
1 dlkaerahelbeid
-
1 tlküpsetuspulbrit
-
1kanamuna
- Täidis:
-
4.5rabarberivart
-
150 gmandlimassi
-
50 gvõid või margariini
-
0.8 gsuhkrut
-
0.5 dlnisujahu
-
2kanamuna
- Peale puistamiseks:
-
tuhksuhkrut
Valmistamisjuhend
Sega või, suhkur ja kuivained kas kausis sõrmede vahel või köögikombainis teraliseks seguks. Lisa muna ja sega kiiresti ühtlaseks taignaks. Keera taigen toidukilesse ja lase toatemperatuuril seista, kuni täidist teed.
Loputa rabarberivarred ja tükelda. Mikserda omavahel mandlimass, pehme või, suhkur ning nisujahu. Lisa munad ja mikserda ühtlaseks seguks.
Suru taigen koogivormi (läbimõõt 28 cm) põhjale ja äärtesse.
Pane taigna peale rabarberitükid. Vala peale mandlisegu. Küpseta ahju alumises osas 200 kraadi juures umbes 30 minutit. Kata küpsetis lõpupoole küpsetuspaberiga, et see ei hakkaks pealt kõrbema. Lase jahtuda. Kaunista tuhksuhkruga.