Põldoapulgad
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Piknik, Salat, Taimetoit, Vegan, Juur- ja köögiviljad, Laktoosivaba, Ei sisald. piimatooteid, Lihtne valmistada, Kiire valmistada, Sisaldab teravilja, Sisaldab muna, Eelroog

Põldoapulgad

4 portsjonit
Kiire valmistada
Lihtne valmistada

 

Prae aedviljapulkasid kas praepannil või pintselda õliga ja küpseta ahjus.

Lisa

Koostisosad

  • 1 pakk
    (250 g) põldoasegu (Härkis)
  • 1 dl
    vett
  • 2
    muna
  • 0.8 dl
    riivsaia
  • 1
    sibul
  • 2
    küüslauguküünt
  • 1 tl
    koriandrit
  • 1.5 tl
    vürtsköömneid
  • 1 tl
    paprikapulbrit
  • 0.5 tl
    musta pipart
  • 0.2 tl
    kurkumit
  • 1 tl
    soola
  • 2 sl
    tomatipüreed
  • 1 sl
    õli
  • 3 sl
    hakitud peterselli või koriandrit
 

Valmistamisjuhend

Pane põldoasegu, vesi, munad ja riivsai kas köögikombaini või kannmikserisse. Lase masinal ained ühtlaseks massiks segada. Tükelda sibul. Kuumuta pannil õli, pane pannile sibul ja pressi hulka küüslauk. Kuumuta veidi, lisa maitseained ja tomatipüree. Kuumuta 1 minut, pidevalt segades. Sega sibula-tomatisegu taina hulka. Lase mõnda aega maitsestuda. Vormi massist 12 pulka. Küpseta pulki õlis 4 minutit või niikaua, kuni need on kuldpruunid. Paku salati, tšillikastme ja jogurtiga.