
Liigitus
Koostisosad
-
3 dlpiima
-
15 gvärsket pärmi
-
2 dltatrajahu
-
1 dlnisujahu
-
0.5 tlsoola
-
1 dlheledat õlut
-
1kanamuna
-
0.5 dlsulatatud võid
-
praadimiseks võid
- Krevetimääre:
-
180 gkülmutatud suuri krevette
-
120 ghapukoort
-
2 sltükeldatud murulauku
-
1 slsidrunimahla
-
purustatud musta pipart
-
purustatud roseepipart
- Suitsulõhemääre:
-
200 gkuumsuitsulõhet
-
200 gcrème fraîche'i
-
1 purk(99 g / 65 g) väikeseid kappareid
-
2.5 slhakitud tilli
-
purustatud musta pipart
Valmistamisjuhend
Kuumuta piim käesoojaks ja vala kaussi. Lisa tükeldatud pärm.Lisa vähehaaval hulka jahu, pidevalt segades. Lisa sool ja õlu. Eralda munakollased munavalgetest. Vahusta munakollane taigna hulka, munavalge jäta alles. Lase taignal toatemperatuuril tund aega kerkida. Sulata potis või ja lisa see peale vähest jahtumist kerkinud taignale. Vahusta elektrimikseriga munavalge tugevaks vahuks ja lisa ettevaatlikult taignale. Sulata kuumal pannil veidi võid ja tõsta pannile rohkelt taignat. Prae pliine mõlemalt poolt keskmisel temperatuuril. Tõsta pliinid taldrikule ja serveeri kreveti- või suitsulõhemäärdega.
Krevetimääre: sulata krevetid. Sega omavahel kõik koostisosad.
Suitsulõhemääre: peenesta lõhe. Sega omavahel kõik koostisosad.