Piimašokolaadi vaht ja mandlikrokant
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Magustoit, Piknik, Lihavõtted, Sünnipäev, Lihtne valmistada, Kiire valmistada, Lastepidu, Isadepäev, Emadepäev, Sisaldab piima, Sisaldab pähkleid, Sisaldab laktoosi, Sisaldab muna

Piimašokolaadi vaht ja mandlikrokant

6 portsjonit
Kiire valmistada
Lihtne valmistada

Lisa

Koostisosad

  • 200 g
    piimašokolaadi
  • 2.5 dl
    vahustatavat vaniljekastet
  • (pisut mandlilikööri)
  • Krokant:
  • 50 g
    kooritud mandleid
  • 1 dl
    suhkrut
 

Valmistamisjuhend

Sulata tükeldatud šokolaad pliidil väikeses kastrulis väga väikesel kuumusel, vahepeal segades, või tükelda šokolaad mikrolaineahju taluvasse nõusse ja sulata väikesel võimsusel, vahepeal paar korda segades. Vahusta vanillikaste ja sega hulka šokolaad. Soovi korral maitsesta likööriga. Jaga vaht väikestesse kohvitassidesse ja lase külmikus jahtuda. Tükelda mandlid ja laota küpsetuspaberile. Kalla suhkur väiksele praepannile kuhjaks ja lase keskmisel kuumusel sulada, kuni suhkur on peaaegu sulanud. Sega puukahvliga, kuni suhkur muutub helepruuniks. Kalla suhkur mandlite peale. Lase krokandil jahtuda ja tükelda. Kaunista vaht krokandiga.