Meeldib
0
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Koostisosad
-
200 gpiimašokolaadi
-
2.5 dlvahustatavat vaniljekastet
-
(pisut mandlilikööri)
- Krokant:
-
50 gkooritud mandleid
-
1 dlsuhkrut
Valmistamisjuhend
Sulata tükeldatud šokolaad pliidil väikeses kastrulis väga väikesel kuumusel, vahepeal segades, või tükelda šokolaad mikrolaineahju taluvasse nõusse ja sulata väikesel võimsusel, vahepeal paar korda segades. Vahusta vanillikaste ja sega hulka šokolaad. Soovi korral maitsesta likööriga. Jaga vaht väikestesse kohvitassidesse ja lase külmikus jahtuda. Tükelda mandlid ja laota küpsetuspaberile. Kalla suhkur väiksele praepannile kuhjaks ja lase keskmisel kuumusel sulada, kuni suhkur on peaaegu sulanud. Sega puukahvliga, kuni suhkur muutub helepruuniks. Kalla suhkur mandlite peale. Lase krokandil jahtuda ja tükelda. Kaunista vaht krokandiga.