
Meeldib
1
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Koostisosad
-
4 viilusuurt röstsaia
-
1 pakkkülmutatud pannirooga
-
1.5 slõli
-
1 pakk(u 140 g) peekonit
-
1 dlhakitud konservkurki
- Kaste:
-
1 purk(200 g) vedelat hapukoort
-
2.5 slketšupit
-
purustatud musta pipart
Valmistamisjuhend
Kui soovid, rösti saiaviilud krõbedaks ja tõsta taldrikule. Küpseta pannirooga pannil õlis umbes 10 minutit, vahepeal segades. Tõsta panniroog saiaviiludele. Prae peekoniviilud teisel pannil krõbedaks. Lase köögipaberiga kaetud taldrikul kuivemaks nõrguda. Tõsta peekoniviilud ja konservkurk saiaviiludele. Sega kokku hapukoor ja ketšup ning pisut pipart. Tõsta kastet lusikaga saiaviiludele või paku eraldi.