Paks hakkliha-kapsasupp
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Pearoog, Veiseliha, Sealiha, Sisaldab sojat, Sisaldab liha, Sisaldab sealiha, Sisaldab veiseliha, Keskmine valmistusaeg, Lihtne valmistada, Munavaba, Ei sisald. piimatooteid, Laktoosivaba, Supp

Paks hakkliha-kapsasupp

4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada

 

Hakklihasupi teevad toitvamaks oad. Hakkliha-kapsasupp annab mõnusalt sooja!

Lisa

Koostisosad

  • 400 g
    hakkliha
  • 400 g
    kapsast
  • 1
    sibul
  • 1 sl
    õli
  • 14 dl
    vett
  • 2
    aedviljapuljongikuubikut
  • 1
    loorberileht
  • 1 tl
    soola
  • purustatud musta pipart
  • 1 purk
    (420/210 g) valgeid ube tomatikastmes
  • 3 sl
    tomatikastet
  • 1 sl
    sojakastet
  • Peale:
  • peterselli
 

Valmistamisjuhend

Lõika kapsas ribadeks. Koori ja peenesta sibul. Pruunista hakkliha pannil. Lisa pannile sibul ja lase pehmeks haududa. Lase potis keema aedviljapuljongikuubikuga vesi. Pane vette kapsas, hakkliha ja maitseained. Keeda 30 minutit. Lisa supile oad koos kastmega ja sojakaste. Keeda veel paar minutit. Lisa hakitud petersell.