Pajas küpsetatud rosmariinisepik
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Piknik, Taimetoit, Vegan, Laktoosivaba, Suhkruvaba, Ei sisald. piimatooteid, Munavaba, Keskmine raskusaste, Varu aega, Sisaldab teravilja, Skandinaavia, Eelroog

Pajas küpsetatud rosmariinisepik

10 portsjonit
Varu aega
Keskmine raskusaste

Lisa

Koostisosad

  • 3.5 dl
    sepiku nisujahu
  • 3.5 dl
    nisujahu
  • 1 tl
    kuivpärmi
  • 2 tl
    soola
  • 0.5 tl
    rosmariini
  • 4 dl
    vett
  • Peale panemiseks:
  • 0.5 tl
    rosmariini
  • 0.5 tl
    gurmeesoola
 

Valmistamisjuhend

Sega omavahel kuivained. Lisa hulka 42-kraadine vesi. Sega kiiresti ühtlaseks, ära sõtku. Kata kauss toidukilega. Lase toatemperatuuril umbes 12 tundi kerkida. Kalluta taigen jahuga kaetud küpsetuspaberi peale. Taigen muutub kerkides elastsemaks. Vormi taignast ümar päts, tõstes ääri pätsi peale. Lase pätsil 1,5 tundi rätiku all seista. Aseta 3-liitrine pada või pott külma ahju. Kuumuta ahi kuni 225-kraadini. Kalluta või tõsta päts paberi peal paja sisse, pane kaas peale. Soovi korral tee pätsi sisse viilud. Raputa peale rosmariini ja soola. Küpseta 30 minutit kaane all ja 15 minutit ilma kaaneta. Tõsta sepik pajast välja jahtuma.