
Meeldib
0
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Pähkline kapsa-pohlasalat
4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada
” Peakapsast saab toidu juurde maitsva salati. Maitsesta kapsas nt meega ja lase pisut seista, seejärel lisa hulka pohlad ja purustatud pähkleid. Pähkline kapsa-pohlasalat maitseb hästi kala, liha või aedviljade juurde.
Koostisosad
-
500 gpeakapsast
-
0.8 tlsoola
-
purustatud musta pipart
-
0.8oliiviõli
-
0.5 dlheledat palsamiveiniäädikat või valgeveiniäädikat
-
1 slvedelat mett
-
2 dlpohli
-
1.5 dlpurustatud metspähkleid
Valmistamisjuhend
Loputa kapsas ja lõika õhukesteks viiludeks. Tõsta kapsas kaussi ning lisa sool, pipar, õli, äädikas ja mesi. Lase maitsestuda kas pool tundi toatemperatuuril või külmkapis kinnikaetuna paar tundi. Lisa pohlad ja pähklid. Paku kala, liha või aedviljade juurde.