Pähklikattega saida ja Vahemere kartulipuder
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Grill, Sisaldab kala, Lihtne valmistada, Keskmine valmistusaeg, Jaanid, Sisaldab piima, Sisaldab teravilja, Sisaldab pähkleid, Sisaldab laktoosi, Kala, Pearoog

Pähklikattega saida ja Vahemere kartulipuder

4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada

Lisa

Koostisosad

  • 1 pakk
    (4 x 100 g) saidatükke
  • 3 sl
    metspähkleid
  • 3 sl
    mandleid
  • 3 sl
    seesamiseemneid
  • 1 tl
    jahvatatud vürtsköömneid
  • soola
  • 1 dl
    nisujahu
  • 1
    kanamuna
  • Praadimiseks:
  • võid
  • Vahemere kartulipuder:
  • 800 g
    jahuseid kartuleid
  • 1 dl
    keeduvett
  • 3 sl
    päikesekuivatatud tomati tükke
  • 2 sl
    hakitud murulauku
  • soola
 

Valmistamisjuhend

Lase saidatükkidel sulada ja nõruta need kuivemaks. Valmista puder. Keeda kooritud kartulid soolaga maitsestatud vees küpseks. Nõruta, jäta osa keeduveest alles. Sega kartulid mikseriga pudruks. Lisa keeduvesi, päikesekuivatatud tomati tükid, murulauk ja sool. Sega ühtlaseks. Peenesta pähklid, mandlid ja seemned koos maitseainetega. Kasta saidatükid jahusse, seejärel lahtiklopitud munasse ja lõpuks pähkli-maitseainesegusse. Küpseta saidatükke keskmisel kuumusel pannil õli sees, mõlemalt poolt umbes 4 minutit. Paku juurde kartuliputru.