
Meeldib
0
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Pähklikattega saida ja Vahemere kartulipuder
4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada
Koostisosad
-
1 pakk(4 x 100 g) saidatükke
-
3 slmetspähkleid
-
3 slmandleid
-
3 slseesamiseemneid
-
1 tljahvatatud vürtsköömneid
-
soola
-
1 dlnisujahu
-
1kanamuna
- Praadimiseks:
-
võid
- Vahemere kartulipuder:
-
800 gjahuseid kartuleid
-
1 dlkeeduvett
-
3 slpäikesekuivatatud tomati tükke
-
2 slhakitud murulauku
-
soola
Valmistamisjuhend
Lase saidatükkidel sulada ja nõruta need kuivemaks. Valmista puder. Keeda kooritud kartulid soolaga maitsestatud vees küpseks. Nõruta, jäta osa keeduveest alles. Sega kartulid mikseriga pudruks. Lisa keeduvesi, päikesekuivatatud tomati tükid, murulauk ja sool. Sega ühtlaseks. Peenesta pähklid, mandlid ja seemned koos maitseainetega. Kasta saidatükid jahusse, seejärel lahtiklopitud munasse ja lõpuks pähkli-maitseainesegusse. Küpseta saidatükke keskmisel kuumusel pannil õli sees, mõlemalt poolt umbes 4 minutit. Paku juurde kartuliputru.