
Meeldib
1
1
Sobib mulle
50%
Liigitus
Koostisosad
-
1 kgõunu
-
1sibul
-
1 slvärsket ingverit
-
2küüslauguküünt
-
0.5punast tšillit
-
musta pipart otse veskist
-
0.5 dlvett
-
1 sltumedat muscovado't või muud suhkrut
-
1kaneelipulk või pisut kaneelipulbrit
-
1 slõunaveiniäädikat
-
0.5 kgmoosisuhkrut
Valmistamisjuhend
Koori õunad ja eemalda südamikud. Lõika õun väikesteks kuubikuteks. Haki sibul ja peenesta küüslauguküüned. Eemalda tšillipaprikast seemned ja haki tšillipaprika peeneks. Pane kõik eelpool loetletud koostisained kastrulisse. Jahvata hulka pisut musta pipart. Lisa vesi, siirup, kaneelipulk ja veiniäädikas. Kuumuta, kuni hakkab tõusma auru. Lisa kogu aeg segades moosisuhkur. Lase mõõdukal temperatuuril 10–15 minutit keeda. Võta kaneelipulk välja. Pane tšatni kuumutatud purkidesse ja hoia külmas.