Õunane hakkliha-kapsavokk
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Pearoog, Veiseliha, Sealiha, Sisaldab sojat, Sisaldab liha, Sisaldab sealiha, Sisaldab veiseliha, Sisaldab teravilja, Keskmine valmistusaeg, Lihtne valmistada, Munavaba, Ei sisald. piimatooteid, Laktoosivaba

Õunane hakkliha-kapsavokk

4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada

Lisa

Koostisosad

  • 300 g
    peakapsast
  • 1
    sibul
  • 1
    värske õun
  • 1 sl
    õli
  • 400 g
    hakkliha
  • 1 sl
    kristall-roosuhkrut
  • tükk värsket ingverit
  • 1
    väike küüslauguküüs
  • 0.2
    punast tšillit
  • 3 pakki
    (à 80 g) nuudleid
  • 1 sl
    sojakastet
 

Valmistamisjuhend

Lõika kapsas õhukesteks ribadeks. Koori sibul ja õun ning lõika pooleks. Eemalda õuna seemnekoda. Koori sibul ja õun. Küpseta aedvilju segades pannil, kuni kapsas pehmeneb ja saab meeldiva värvi. Tõsta segu kõrvale.

Prae hakkliha pannil. Lisa suhkur, riivitud ingver ja küüslauguküüs ja tšilli. Sega, kuni hakkliha pisut karamellistub.

Keeda nuudlid pakendi õpetuse järgi. Sega aedviljasegu hakklihasegu hulka ja maitsesta sojaga. Kuumuta ja paku juurde nuudleid.