Oa-peekonisalat ja sinepivinegrett
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Salat, Laktoosivaba, Ei sisald. piimatooteid, Suvi, Lihtne valmistada, Kiire valmistada, Sisaldab teravilja, Sisaldab muna, Sisaldab sealiha, Sisaldab liha, Sealiha, Eelroog

Oa-peekonisalat ja sinepivinegrett

4 portsjonit
Kiire valmistada
Lihtne valmistada

Lisa

Koostisosad

  • 1 pakk
    (140–170 g) peekonit
  • 200 g
    külmutatud rohelisi ube
  • 4
    kanamuna
  • 4 viilu
    saia
  • 1
    pott jääsalati või Rooma salatit
  • Sinepivinegrett:
  • 1 sl
    sinepit
  • 1.5 sl
    punase veini äädikat
  • 1 tl
    suhkrut
  • 0.8
    oliiviõli
  • soola
  • purustatud musta pipart
 

Valmistamisjuhend

Sega vinegreti koostisained pudelis kokku. Prae peekon pannil omas rasvas krõbedaks. Lase köögipaberiga kaetud taldrikul kuivemaks nõrguda. Keeda oad küpseks soolaga maitsestatud vees, umbes 5 minutit. Nõruta oad. Prae pannil kanamunad, kui vaja, siis kahes jaos. Küpseta mune niikaua, kuni põhi võtab värvi ja kollane hüübib, kuid jääb pehmeks. Pärast mune prae pannil saiaviilud. Loputa salat. Tõsta taldrikule salatit, ube, kanamuna, peekonit ja saia. Raputa vinegretipudelit ja kalla kaste salatile.