Meeldib
0
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Koostisosad
-
1 pakk(140–170 g) peekonit
-
200 gkülmutatud rohelisi ube
-
4kanamuna
-
4 viilusaia
-
1pott jääsalati või Rooma salatit
- Sinepivinegrett:
-
1 slsinepit
-
1.5 slpunase veini äädikat
-
1 tlsuhkrut
-
0.8oliiviõli
-
soola
-
purustatud musta pipart
Valmistamisjuhend
Sega vinegreti koostisained pudelis kokku. Prae peekon pannil omas rasvas krõbedaks. Lase köögipaberiga kaetud taldrikul kuivemaks nõrguda. Keeda oad küpseks soolaga maitsestatud vees, umbes 5 minutit. Nõruta oad. Prae pannil kanamunad, kui vaja, siis kahes jaos. Küpseta mune niikaua, kuni põhi võtab värvi ja kollane hüübib, kuid jääb pehmeks. Pärast mune prae pannil saiaviilud. Loputa salat. Tõsta taldrikule salatit, ube, kanamuna, peekonit ja saia. Raputa vinegretipudelit ja kalla kaste salatile.