Meeldib
0
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Koostisosad
-
400 gviilutatud põrsaliha
-
1 slõli
-
2porgandit
-
250 gHiina kapsast
-
1värske paprika
-
200 grohelisi külmutatud ube
-
2küüslauguküünt
-
25 gvärsket ingverit
-
1 tlsoola
-
näpuotsatäis purustatud musta pipart
- Kaste:
-
3 slvett
-
1.5 slsojakastet
-
1 sltomatipastat
-
1 slkrisall-roosuhkrut
-
1 tlmaisitärklist
- Veel läheb vaja:
-
250 gnuudleid
Valmistamisjuhend
Koori ja tükelda porgandid. Prae külmutatud ube ja porgandeid kuumal pannil pidevalt keerates seni, kuni vedelik aurab ubadest välja ja aedviljadele tekib veidi värvi. Tükelda Hiina kapsas ja paprika. Lisa pannile pool õlikogusest ja Hiina kapsas ning paprika. Küpseta veidi aega. Tõsta aedviljad kõrvale, vala need pannilt välja. Lisa pannile ülejäänud õli ja pruunista põrsaliha. Lisa hulka riivitud küüslauk ja ingver. Maitsesta soola ja pipraga. Sega kastme koostisosad ja lisa need pannile. Pane nuudlid keevasse vette pehmenema. Nõruta nuudlid ja lisa need aedviljade hulka voki sisse. Küpseta ja pööra koostisosi.