Nuudlivokk põrsalihaga
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Lihtne valmistada, Kiire valmistada, Sisaldab teravilja, Sisaldab sealiha, Sisaldab liha, Sisaldab sojat, Sealiha, Aasia, Pearoog

Nuudlivokk põrsalihaga

4 portsjonit
Kiire valmistada
Lihtne valmistada

Lisa

Koostisosad

  • 400 g
    viilutatud põrsaliha
  • 1 sl
    õli
  • 2
    porgandit
  • 250 g
    Hiina kapsast
  • 1
    värske paprika
  • 200 g
    rohelisi külmutatud ube
  • 2
    küüslauguküünt
  • 25 g
    värsket ingverit
  • 1 tl
    soola
  • näpuotsatäis purustatud musta pipart
  • Kaste:
  • 3 sl
    vett
  • 1.5 sl
    sojakastet
  • 1 sl
    tomatipastat
  • 1 sl
    krisall-roosuhkrut
  • 1 tl
    maisitärklist
  • Veel läheb vaja:
  • 250 g
    nuudleid
 

Valmistamisjuhend

Koori ja tükelda porgandid. Prae külmutatud ube ja porgandeid kuumal pannil pidevalt keerates seni, kuni vedelik aurab ubadest välja ja aedviljadele tekib veidi värvi. Tükelda Hiina kapsas ja paprika. Lisa pannile pool õlikogusest ja Hiina kapsas ning paprika. Küpseta veidi aega. Tõsta aedviljad kõrvale, vala need pannilt välja. Lisa pannile ülejäänud õli ja pruunista põrsaliha. Lisa hulka riivitud küüslauk ja ingver. Maitsesta soola ja pipraga. Sega kastme koostisosad ja lisa need pannile. Pane nuudlid keevasse vette pehmenema. Nõruta nuudlid ja lisa need aedviljade hulka voki sisse. Küpseta ja pööra koostisosi.