
Meeldib
0
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Normandia kanapada
4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Keskmine raskusaste
” Broileripajale annavad mahlasust siider ja peekon.
Koostisosad
-
veidisoola
-
veidipurustatud musta pipart
-
2 slnisujahu
-
4 viilupeekonit
-
1sibul
-
1 slõli
-
3 dlkuiva õunasiidrit
-
1 slDijoni sinepit
-
1värske õun
-
1 dlvahukoort
-
0.5 tltüümiani
-
4broileri fileetükki
Valmistamisjuhend
Maitsesta broilerifileed ja pööra neid jahus. Prae peekon pannil krõbedaks. Pane peekon köögipaberile, et liigne rasv välja nõrguks. Haki peekon väikesteks tükkideks. Prae broilerifileed väljanõrgunud peekonirasvas mõlemalt poolt peaaegu küpseks. Tõsta kõrvale.
Koori sibul, haki peeneks ja pane koos õliga pannile. Küpseta pisut. Lisa siider ja sinep. Keeda umbes 5 minutit.
Pese õun ja lõika pooleks. Eemalda süda ja lõika õun viiludeks. Lisa pannile õunatükid, peekon, koor ja tüümian. Pane pannile ka broilerifileed ja keeda mõni minut.