Murulaugupihvid ja basiilikutzatziki
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Pearoog, Veiseliha, Sealiha, Sisaldab tsitruseid, Sisaldab sealiha, Sisaldab veiseliha, Sisaldab muna, Sisaldab laktoosi, Sisaldab piima, Jaanid, Keskmine valmistusaeg, Lihtne valmistada, Grill

Murulaugupihvid ja basiilikutzatziki

4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada

 

Murulauk ja basiilikutzatziki annavad hakklihapihvidele värskust. Küpseta pihve kas grillrestil või grillalusel mõlemalt poolt. Paku juurde värsket salatit.

Lisa

Koostisosad

  • 400 g
    hakkliha
  • 1
    pott murulauku
  • 1
    kanamuna
  • 1.5 sl
    pihvimaitseainet (soolata)
  • 1 tl
    soola
  • Basiiliku-tzatziki:
  • 0.5
    kurki
  • 2 dl
    Türgi jogurtit
  • 1
    riivitud küüslauguküüs
  • 1 sl
    sidrunimahla
  • soola
  • 2 sl
    hakitud basiilikut
 

Valmistamisjuhend

Valmista tzatziki. Riivi kurk jämeda riiviga ning vajuta sõelas mahl välja. Sega jogurt kausis pehmeks, lisa riivitud kurk ja küüslauk ja sega läbi. Lisa sidrunimahl ja sool. Lase pihvide tegemise ajal maitsestuda.

Peenesta murulauk. Sega hakkliha hulka peenestatud murulauk, muna ja maitseained. Vormi märgade käte vahel suured lamedad pihvid.

Küpseta pihve kas grillrestil või grillalusel mõlemalt poolt. Sega tzatziki hulka peenestatud basiilik ja paku pihvide juurde.