
Liigitus
Mokaruudud
24 tükki
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada
” Mokaruudud on klassikaline maiuspala, mis maitseb igas vanuses maiasmokkadele. Traditsiooniliste mokaruutude peal on kohvi-kakaoglasuur ja kaunistuseks nonparellid.
Koostisosad
-
200 gmargariini
-
4kanamuna
-
2.5 dlsuhkrut
-
4 dlnisujahu
-
4 slkakaopulbrit
-
2 tlküpsetuspulbrit
-
1.5 dlpiima
- Glasuur:
-
4 slkanget kohvi
-
75 gmargariini
-
5 dltuhksuhkrut
-
2 slkakaopulbrit
- Peale:
-
nonparelle
Valmistamisjuhend
Sulata margariin ja lase jahtuda. Vahusta munad ja suhkur. Sega omavahel kuivained. Sõelu kuivained vahu hulka, vaheldumisi margariini ja piimaga. Keera küpsetuspaberi lehe ääred üles ja kinnita nurgad püsti kas kokteiltikkude või nööpnõeltega, nii et moodustub vorm. Kalla tainas paberist vormi. Küpseta 200-kraadises ahjus 18–20 minutit.
Võta 5 minutiks ahjust välja jahtuma. Sega kokku glasuuri koostisained ja määri jahtunud koogipõhjale. Raputa peale nonparelle. Lase korralikult maha jahtuda ja lõika ruutudeks.