Mehhikopärane pada
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Laktoosivaba, Gluteenivaba, Ei sisald. piimatooteid, Munavaba, Keskmine raskusaste, Varu aega, Sisaldab sealiha, Sisaldab liha, Sealiha, Rahvusvaheline, Pearoog

Mehhikopärane pada

6 portsjonit
Varu aega
Keskmine raskusaste

 

Maitsesta Karjala paja liha uuel viisil. Mitmekülgsest lihast saab teha maitsva mehhikopärase pajaroa, mis saab toitvust juurde aedubadest.

Lisa

Koostisosad

  • 700 g
    pajaliha
  • 1
    suur sibul
  • 2
    porgandit
  • 2 sl
    õli
  • 2 tl
    vürtsköömneid
  • 1 tl
    paprikapulbrit
  • 1 purk
    (400 g) purustatud tomateid
  • 4 dl
    vett
  • 2 sl
    tomatipastat
  • 2
    küüslauguküünt
  • 1 sl
    fariinsuhkrut
  • 1 tl
    tšillipastat
  • 1 tl
    soola
  • 0.5 tl
    purustatud musta pipart
  • 1 purk
    (420/240 g) aedube
 

Valmistamisjuhend

Koori ja tükelda sibul ja porgandid. Pruunista lihatükid pajas. Lisa vürtsköömned ja paprikapulber ning sibul ja porgand. Sega veidi. Lisa purustatud tomat. Loputa purk veega ja vala vesi patta. Lisa tomatipüree, purustatud küüslauguküüned ja maitseained.

Lase pajal 150-kraadises ahjus 1,5 tundi küpseda. Loputa oad ja lisa küpsemise lõpupoole pajale. Kuumuta.