Mehhikopärane hakkliha-šokolaadikaste
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Laktoosivaba, Ei sisald. piimatooteid, Munavaba, Keskmine raskusaste, Keskmine valmistusaeg, Sisaldab sealiha, Sisaldab liha, Sisaldab sojat, Sealiha, Rahvusvaheline, Pearoog

Mehhikopärane hakkliha-šokolaadikaste

4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Keskmine raskusaste

 

Šokolaad sobib ka kokkamiseks! Mehhikopärasele hakklihakastmele annavad maitset ja vürtsi šokolaad, tšilli ja kaneel.

Lisa

Koostisosad

  • 400 g
    hakkliha
  • 1
    sibul
  • 1
    küüslauguküüs
  • 1 sl
    õli
  • 0.5 tl
    jahvatatud koriandrit
  • 0.5 tl
    kaneeli
  • 0.5 tl
    nelki
  • 1 purk
    (400 g) purustatud tomateid
  • 4 dl
    vett
  • 1
    lihapuljongikuubik
  • 2 sl
    sojakastet
  • 1 tl
    tšillipastat
  • 25 g
    tumedat šokolaadi
 

Valmistamisjuhend

Koori ja haki sibul ning küüslauguküüs. Prae hakkliha pannil õli sees. Lisa sibul ja maitseained. Lisa purustatud tomat ja purgi loputusvesi. Lisa pannile puljongikuubik, sojakaste ja tšillipasta. Lase 10 minutit vaikselt keeda. Lõpuks tükelda hulka šokolaad ja sega, kuni see on sulanud.