
Meeldib
20
6
Sobib mulle
50%
Liigitus
Koostisosad
- Põhitainas:
-
2 dlvett (koort või hapukoort)
-
1 dlriivsaia
-
1muna
-
1sibul
-
1 tlsoola
-
0.5 tlmusta pipart
-
1 tlpaprikapulbrit
-
400 ghakkliha
- Kaste:
-
2 splsojakastet
-
0.5 dlõunapüreed
-
1 splõli
-
1sibul
-
3 dlvett
-
2 splnisujahu
-
2 dlköögikoort
-
1 splsinepit
-
1 spltomatipastat
Valmistamisjuhend
Sega riivsai vedelikuga ning lase paisuda. Koori ja haki sibul. Soovi korral võid sibula pannil pehmeks praadida. Lisa sibul, muna, maitseained ja hakkliha riivsaiale. Sega ühtlaseks. Kastme valmistamiseks hauta hakitud sibul pannil õlis klaasjaks. Sega nisujahu veega ning vala pannile. Kuumuta korraks keemiseni. Lisa koor ja maitseained. Maitse. Tee käed veega märjaks ja vormi segust lihapallid. Küpseta lihapalle ahjus 200 kraadi juures 20 minutit või nakkumatu pinnakattega pannil väheses rasvas, kuni need on küpsed.