Meeldib
0
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Koostisosad
-
1 lvärskeid maasikaid
-
0.8 dlDemerara suhkrut
-
0.5 tljahvatatud kardemoni
-
4 dlvett
- Paksendamiseks:
-
1 slkartulitärklist
-
1 slvett
- Serveerimiseks:
-
1 purk(200 g) maitsestatud kohupiima (nt laimi ja valge šokolaadiga või sidruniga)
-
4(kaera)küpsist
Valmistamisjuhend
Eemalda maasikatelt leheotsad ja viiluta. Jäta mõned maasikad kaunistamiseks. Lisa potti maasikad, suhkur, kardemon ja vesi. Kuumuta keemiseni ja keeda 5 minutit. Suru maasikad lusikaga läbi kausi kohal oleva sõela, et saada ühtlane püree. Vala püree potti tagasi ja kuumuta keemiseni. Paksenda tilga veega segatud kartulitärklisega. Kuumuta keemiseni ja tõsta pott tulelt. Puista kisselli peale veidi suhkrut, et sellele ei tekiks nahka. Lase enne serveerimist jahtuda. Tõsta kissellile veidi kohupiima ja puista üle purustatud küpsistega. Soovi korral kaunista maasikatega.