Lorraine\'i quiche
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Pearoog, Sisaldab liha, Sisaldab sealiha, Sisaldab muna, Sisaldab laktoosi, Sisaldab teravilja, Sisaldab piima, Emadepäev, Isadepäev, Keskmine valmistusaeg, Keskmine raskusaste, Sünnipäev, Muna, Piknik

Lorraine\'i quiche

8 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Keskmine raskusaste

Lisa

Koostisosad

  • 100 g
    võid
  • 3 dl
    nisujahu
  • 0.5 tl
    soola
  • 0.5 dl
    vett
  • Täidis:
  • 140 g
    peekonit
  • 1
    sibul
  • 150 g
    riivitud Emmentali juustu
  • 4
    muna
  • 3 dl
    koort
  • 0.5 tl
    soola
  • 0.5 tl
    musta pipart
  • 0.5 dl
    hakitud peterselli
  • 1 tl
    tüümiani
  • Kaunistuseks:
  • paprikat
 

Valmistamisjuhend

Tõsta peekon pannilt ning hauta hakitud sibul peekonirasvas klaasjaks. Sega munad, riivjuust ja maitseained koorega. Puista peekonitükid, hakitud sibul ja petersell vormi. Vala üle kooreseguga. Küpseta pirukat ahju keskmises osas 200 kraadi juures umbes 35 minutit.

Kontrolli, kas täidis on keskelt hüübinud; vajadusel küpseta veel mõnda aega.

Näpi või, jahu ja sool puruks. Lisa külm vesi ja sega tainas kiiresti ühtlaseks. Laota tainas lahtikäiva vormi (läbimõõduga u 25 cm) põhja ja servadele. Jäta pirukale umbes 3 cm kõrgused servad. Aseta põhi täidise valmistamise ajaks külmkappi.

Haki peekon ning pruunista kergelt pannil.